Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Mac Service

 

Vanliga frågor:

 

Vilka bärbara datorer kan ni reparera?

Vi kan reparera alla Apple datorer som förekommer på marknaden.

Kan ni garantera att ni kan laga min bärbara dator?

Vi reparerar de flesta datorer som kommer till oss för service. Ibland får vi in bärbara datorer som har "för många fel" så många att man behöver byta de flesta komponenter i datorn.Vi gör alltid vårt bästa för att få din dator reparerad men vi lovar inte att alla bärbara datorer går att laga.

Min datorskärm är mörk. Kan ni säga ungefär vad det skulle kosta att reparera den.

Mörk skärm betyder oftast fel på moderkortet. Kostnad för reparation av ”mörk skärm” problemet varierar mellan 1500 och 3000 kronor beroende av modellen.

Jag har spillt vatten på min dator och fick besked på Apple auktoriserad verkstad att moderkortet behöver bytas ut. Vad kan det kosta hos er?

Vi försöker i första hand reparera moderkortet. De flesta reparationer av moderkort kostar runt 3000 kronor inkl. moms

Min MacBook Pro laddar inte. Jag fick veta från Apple auktoriserad verkstad att de måste byta moderkortet och det kostar 7000 kronor. Kan ni göra det billigare ?

Vi kan reparera din dator billigare eftersom vi reparerar moderkort istället. Reparation av moderkort brukar kosta mellan 1500 och 3500 kronor beroende på fel som ska åtgärdas. 

Kan ni byta tangentbord på min dator? Jag har retina dator och läste på internet att hela Topcase måste bytas ut.

Vi byter tangentbord på alla Mac datorer utan att byta hela Topcase. Alla priser hittar du på vår hemsida.

Jag har en MacBook Pro från 2012 som inte har fungerande Wifi. Jag får meddelande ”maskinvara ej installerad”. Vad är felet på min dator?

Troligen Wifi kort som behöver bytas ut. Reparation/Byte av Wifi kort utför vi under dagen.

Min MacBook Pro är väldigt seg. Kan ni hjälpa mig att snabba up min dator?

De flesta kunder som har en ”seg” Macbook pro har Macbook Pro 2012 modell som har gammal SATA disk installerat. Byte av SATA disken till SSD (Solid state drive) snabbar upp din dator upp till 5 gånger. Vi hjälper med installation av SSD disk och backup av din gamla disk.

Macbook pro startar inte stannar vid äpplet? Vad kan det var?

Macbook Pro 2011/2012 har dålig kvalité på kabel från hårddisken till moderkortet. Kommer du förbi oss byter vi din gamla kabel under dagen. Priset för bytet hittar du på hemsidan.

Använder ni original delar när ni reparerar min dator?

Vi använder endast original delar dessutom finns inga "kopia delar" till Mac datorer.

Hur lång garanti har jag på reparation av min Mac?

Du har alltid 3 månader garanti på alla reparationer vi utför.

Reparerar ni fuktskadade mac datorer? Jag har spilt kaffe på min Macbook Air och nu startar den inte.

Vi reparerar alla typer av fuktskador på Mac datorer. Vi reparerar även fuktskadade moderkort även om du har fått besked från Apple auktoriserad verkstad att moderkortet behöver bytas ut kan du alltid kolla med oss då vi utför repararationer av fuktskadade moderkort. 

Hej, Jag har fått en vattenskada på min macbook air. Det som har tagit skada verkar vara backlighten. Annars verkar det fungera.Har ni en uppskattning om vad det kan tänkas kosta?

De flesta reparationer av moderkort kostar mellan 1500 och 3500 kronor. Vi har helt gratis felsökning och kontaktar dig alltid med kostnadsförslag innan vi reparerar din Mac.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information