Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Äldre Macbook Air som fryser

Äldre Macbook Air som fryser

Fråga från kund:
Hej!
Jag köpte en begagnad MacBook Air för ett halvår sedan drygt. Jag gav ganska mycket för den, kanske för mycket kan jag säga så här i efterhand. Efter ett tag gick laddkabeln sönder, och det fanns ju naturligtvis inga av min modell att köpa begagnade så det var bara att köpa en ny, 1069 spänn. Nu har datorn ”frusit”, skärmen ser iofs ut som vanligt och pilen rör på sig när man rör på muspekaren, men när man klickar på Safari-ikonen, dvs. internet, eller Adobe Photoshop eller något annat program händer inget. Jag har tagit datorn till Netpoint Data i Kinna som säger att de inte har verktyg att reparera eller undersöka den med utan hänvisar till Macforum i Borås. Där sa hon jag pratade med att min dator är troligtvis är för gammal, Apple har inte delar mer än 10 år bakåt. Jag tror inte min Mac är riktigt så gammal.
Jag var inne på eran hemsida och tittade lite. Jag fick lite intrycket att ni klarar av det mesta med Macdatorer, och min dator verkar inte ha något allvarligt fel (det går att se skärmen med bakgrundsbild och alla ikoner, pilen rör på sig när man rör på muspekaren).
Så min fråga till er är helt enkelt: Kan ni fixa datorn åt mig? Och om ni gör det, hur stor är chansen att det här problemet dyker upp igen?
Svar:
Hej !
Tack för ditt mail.
Beklagar att du har haft så mycket problem med din dator. Jag hoppas att vi ska kunna hjälpa dig lösa detta.
Vi utför reparationer av datorer som Apple kallar för "vintage", och jag tror att ditt problem bör inte vara några konstigheter att åtgärda heller.
Vi skulle behöva ta in din dator för en felsökning, och därefter kan vi ge dig svar på vad det kommer att kosta att åtgärda detta.
Vi lämnar alltid 3 månaders garanti på alla arbeten vi utför, men jag är rätt säker på att när man väl har löst felet så lär inte det komma tillbaka.
Vi har öppet M-F 10-17
Vill du skicka in din dator till oss kan vi skicka dig en kostnadsfri fraktsedel för detta.
Mvh
Home Media
Haga Kyrkogata 26
411 23 Göteborg
Tel: 031-22 27 27
E-post: info@homemedia.se
Mvh Thomas.


Produkter

Handla

Information