Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Nyhet" Skärmrenovering av Macbook 2016 och uppåt!

Nyhet" Skärmrenovering av Macbook 2016 och uppåt!

Nu lanserar vi vår nya tjänst för våra klimatsmarta kunder - skärmrenovering för Macbook modell 2016 och uppåt.

Att byta ut en trasig skärm på en Macbook modell 2016 och nyare är en av de dyraste kostnaderna man kan råka ut för. Pga av den mycket tunna designen och de avancerad funktionerna har det varit omöjligt att reparera dessa och vi liksom alla andra Appleverkstäder har varit tvungna att byta ut hela displayenheten. En kostnad som är hög, både för plånboken och miljön.

Nu kan vi bli ännu mer klimatsmarta tillsammans!

Vi är nu stolta över att kunna presentera två nya nivåer av skärmreparation för Dig, där vi med miljön i fokus, har hittat nya metoder att reparera din trasiga skärm. Vi både minimerar användningen av metaller och komponenter, samtidigt som du får ett mycket fint resultat, och till hälften av kostnaden. 

Här är ett prisexempel:


MacBook Pro 2017 med USB-C portar, trasig skärm:

Nivå 1 : 1900 - 2500kr
Reparation av flexgate.
Att skärmen till synes ser hel ut men trots detta slutar hela eller delar av skärmen att fungera eller ger andra regnbågsfärgade mönster. 
Många av dessa felen sitter på själva flexgatekabeln som ansluter LCD:n till Logicboard. Om felet är av sådan art, kan vi reparera själva anslutningen med avancerad microlödning

Nivå 2 : 3500 - 4500kr
Reparation av LCD.
Om felet inte sitter på flexgate, eller utöver flexgate även finns i LCD, finns det fortfarande en chans att slippa byta ut hela LCD unit. 
Då dessa skärmar är så tunna och avancerade, har det tidigare varit omöjligt separera LCD från resterade ramen. Vi har nu utvecklat egna metoder och verktyg för att kunna separera dessa och på sätt kan vi i många fall nu reperarera enbart LCD och därmed kapa kostnaden med hälften, och miljöpåverkan med ännu mer.
Nivå 3 : Byte av hela LCD unit: 8990kr
Det är alltså när varken nivå 1 eller nivå 2 lyckas, som vi erbjuder nivå 3, och helt enkelt tvingas byta ut hela LCD unit. Det är den mest kostsamma men också den slutliga åtgärden som kan få din dator hel igen.

Vi arbetar hela tiden för ett klimatsmart användande av Apple-produkter, och vill motivera alla att hellre reparera än att köpa nytt. Detta minskar din klimatpåverkan samtidigt som du både sparar pengar och i de flesta fall också lyckas behålla dina filer.
Ett annat steg i vårt klimatsmarta tänk är att vi alltid erbjuder kostnadsfri felsökning. Detta tror vi eliminerar alla tvivel man ibland har om man vill reparera sin Macbook eller inte - hos oss kostar det inget att ta reda på det, vill du inte reparera betalar du ingenting!.
Välkommen.
PS: Bor du inte i Göteborg, då kan vi skicka dig en gratis fraktsedel att skicka in din dator till oss med - gäller i hela Sverige - och som alltid har vi ju GRATIS felsökning på alla Appledatorer : DSProdukter

Handla

Information